Pusryčių blyneliai su cinamonu

2020-04-16 Autorius Santa Maria LT

Pusryčių blyneliai su cinamonu
Tikriausiai visi žino tą nuostabų cinamoninių bandelių skonį... Šį kartą blyneliai su cinamoniniu įdaru... Dieviški pusryčiai garantuoti. Negalėsite nustoti valgyti. :p 

Ingredientai

    Įdarui:
    • sviestas: 60 gramų
    • cukrus: 90 mililitrų
    • Santa Maria maltas cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
    Blynams:
    • Santa Maria kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • kvietiniai miltai: 110 gramų
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • pienas: 240 mililitrų
    • kiaušiniai: 1
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Paruošiame cinamono įdarą: Sumaišome ištirpintą sviestą, cukrų bei cinamoną dubenyje.
  2. 2. Tada gautą masę supilame į konditerinį maišelį.
  3. 3. Dubenyje sumaišome blynų tešlą - miltus, kepimo miltelius bei druską.
  4. 4. Tuomet supilame pieną, aliejų bei išplaktą kiaušinį. Sumaišome tešlą.
  5. 5. Kepame blynus: Įpilame aliejaus į nedidelę keptuvę ir pakaitiname ant mažos arba vidutinės kaitros.
  6. 6. Pilame blynų tešlą, o ant jos spirale užpilame cinamonų įdaro.
  7. 7. Kai jau atsiranda burbuliukai, apverčiame blyną ir kepame jį iš kitos pusės.
  8. 8. Apvertus blyną, kepame maždaug 15–20 sekundžių, kad cinamonų įdaras neišbėgtų.
  9. 9. Išimame blyną, išvalome keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame kitą.
  10. 10. Šiuos blynus labai skanu patiekti su klevų sirupu arba medumi. Pasilepinkite!
Didelis cukinijų blynas orkaitėje
(3)