Raugintų kopūstų sriuba su rūkytomis dešrelėmis

2022-02-13 Autorius Neringos užrašai

Raugintų kopūstų sriuba su rūkytomis dešrelėmis
Aš labai mėgstu gaminti sriubas iš raugintų kopūstų. Man jos visada būna labai skanios, o jas paruošti tikrai nėra sunku, ingredientai visai paprasti. 

Šį kartą savo sriubą pagardinau rūkytomis dešrelėmis, kurios čia labai tinka. Jas galite rinktis kokias tik norite, tiesiog imkite savo mėgstamiausias ir tikrai neprašausite. Jeigu dešrelių neturite, galite pakeisti jas pievagrybiais. Arba galite naudoti ir dešreles, ir pievagrybius, nuo to sriuba bus tik sotesnė. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia morką sutarkuokite burokine tarka.
  2. sutarkuotos morkos
  3. 2. Svogūną supjaustykite kubeliais.
  4. smulkiai pjaustomas svogūnas
  5. 3. Tada kartu su raugintais kopūstais ir pomidorų padažu apkepkite visas daržoves (jeigu gaminame su pievagrybiais, apkepkite kartu ir juos).
  6. 4. Puode užvirinkite vandenį ir sudėkite kepintas daržoves. Įberkite pagal savo skonį druskos ir kitų mėgstamų prieskonių (aš naudojau tik juoduosius pipirus).
  7. 5. Po maždaug 30 minučių nuo virimo pradžios, sudėkite supjaustytas rūkytas dešreles ir dar apie 10 minučių paverdame. Patiekite ir skanaukite!
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau raugintų kopūstų sriubų receptų rasite: Raugintų kopūstų sriubos.

Edvardas Kulikauskas

Naudingas
(0)
O stiklinė-tai 100ml-200,300.1000.O gal daugiau?Nejaugi negalima gramais,mililitrais,kilogramais?Būtų aišku.
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Daržovių sriuba su kokoso pienu
(1)
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Trinta salierų sriuba su vištiena
(2)
Veganiška burokėlių sriuba
(1)
Trinta šampinjonų sriuba su pienu ir grietinėle
(2)