1. Iš pradžių į virtuvės kombaino indą supilame kokoso drožles bei triname maždaug 10 minučių.
2. Praėjus pusei laiko, masė ims keistis. Privalu kartas nuo karto nuvalyti kombaino indo sieneles.
3. Dar nepraėjus 10 minučių, viskas susimuša į vieną minkštą masę, bet man pačiai visada norisi labiau kreminės konsistencijos, tai aš įdedu 1 valgomąjį šaukštą kokoso aliejaus. Tuomet masė tampa vienalytė bei elastiška. Paprasčiau nei paprasta! Rekomenduoju išmėginti ir gamintis tik namuose!
4. Pastebėjimas:Einant laikui kokosinis sviestas ima kietėti, bet tai jo skonio visai nekeičia. Tiesiog pašildome jį karštame vandenyje arba labai trumpai mikrobangėje ir jis garantuotai suminkštės.
5. Rekomendacija: Daugiau sviesto receptų rasite: Sviesto receptai.
Viktorija
Kokoso drožles kažkiek pavirkite, sudėkite į blenderį ir trinkite kokias 2 min, merkoškite per merlių.
Atsakyti
Irena
Be kombaino ką galima būtų sugalvot? Gal blenderiu susitrintų?
Atsakyti
World Recipes Lietuva
Mes nesame bandę, bet gal kas iš skaitytojų yra išbandę ir pakomentuos :)
Viktorija
Atsakyti
Irena
Atsakyti
World Recipes Lietuva