1. Įdaras: Svogūną bei česnaką smulkiai supjaustykite, suberkite juos į maltą mėsą, įberkite prieskonių, sudėkite pomidorų padažą, garstyčias, druską bei viską gerai išmaišykite.
2. Padažas: Keptuvėje ištirpinkite sviestą bei jame apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, suberkite miltus ir maišydamos kepkite dar maždaug 60 sekundžių. Sudėkite garstyčias, supilkite grietinėlę bei užvirkite.
3. Tuomet į paruoštą padažą dėkite įdarytus makaronus: ant lizdelių viršaus dėkite po šaukštą paruošto įdaro bei lengvai paspauskite.
4. Tada užbarstykite sūriu, o į keptuvę iki lizdelių viršaus pripilkite karšto vandens arba sultinio, suberkite stambiai sukapotą česnaką, prieskonių, uždenkite bei virkite maždaug 15-20 minučių. Skanaukite!
5. Pastebėjimas: Aš pati šį kartelį naudojau ne įprastus makaronus - lizdelius, o plačių juostelių lizdus su špinatais. Buvo itin gardu.
6. Rekomendacija: Daugiau makaronų lizdelių receptų rasite: Makaronų lizdeliai.