1. Iš pradžių biskvitą supjaustome dideliais kubeliais. Sluoksniuojame biskvito gabaliukus bei braškes į formą.
2. Tuomet želatiną užmerkiame virintame vandenyje bei išbrinkiname. Grietinę (galite keisti į jogurtą), grietinėlę bei cukrų (galite keisti į cukraus pudrą) išplakame mikseriu. Išbrinkusią želatiną ištirpiname karšto vandens vonelėje bei atvėsinus supilame į išplaktą grietinę.
3. Išmaišę supilame ant sluoksniuoto biskvito su braškėmis bei vienodai paskirstome.
4. Tada ant viršaus išdėliojame likusias braškes, papuošiame mėtų arba melisų lapeliais.
5. Dedame į šaldytuvą, kad gerai sustingtų. Skanaujame!
6. Pastebėjimas: Šį kartą naudojau šaldytas braškes, bet su šviežiomis ir skaniau ir atrodo viskas gražiau.
Atsiliepimai