Labai skanus užkandis su lašiša. Pavyksta dar skaniau ir dėl to, kad krepšeliai yra naminiai, o ne pirktiniai. :)
Beje, kiekiai įdarui gaminant nėra labai tikslūs ir labai svarbūs. Jeigu daržoves pjaustome smulkiau - jų daugiau telpa į krepšelius, o jeigu pjaustome kiek stambiau - mažiau. Taip pat papildomai galima pridėti ir žalumynų (petražolių, krapų...) ar ko tik sugalvojate, kad Jums tinka su rūkyta lašiša. :)
Gamindama aš pati nenaudojau visiškai jokio padažo ir jokių prieskonių. Pomidorai iš savęs išskiria pakankamai sulčių, o lašiša duoda pakankamai prieskonio. Aišku norint galite interpretuoti ir savaip.
Įdarui galite naudoti įvairiausius priedus kokius turime... kumpį, kiaušinį, salotas ir taip toliau - čia jau fantazijos reikalas.