Užkandžių bokšteliai su sūdyta lašiša, kreminiu tepamu sūriu ir ikrais

Autorius apie receptą

Be galo mėgstu tiesiog tik sau ar šeimai ruoštą maistą ir be jokios progos pateikti jį įdomiau, ar kaip nors papuošti. O šį kartą pagaminau visiškai neįprastus užkandžių bokštelius su sūdyta lašiša, kreminiu tepamu sūreliu ir ikrais. Tai tikrai nėra labai sudėtinga ir neužima labai daug laiko, kaip kad gali atrodyti, o nuotaiką ir apetitą tikrai pakelia. Pamėginkite palepinti aplinkinius ir Jūs. Žinoma, tuo pačiu palepinsite ir save! 

Ingredientai

    • duona: 2 riekių
    • kreminis tepamas sūris su žalumynais („Philadelphia“ tipo): 125 gramų
    • grietinėlė: 50 mililitrų
    • ikrai: 2 valgomųjų šaukštų
    • sūdyta lašiša: 50 gramų
    • krapai: kelių šakelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kreminį sūrį išsukite su grietinėle.
  2. 2. Konditerinio žiedo pagalba iš duonos išspauskite rutuliukus - dvi riekės du rutuliukai.
  3. 3. Užkandžius galite gaminti po vieną, jei neturite dviejų žiedų. Duonos apskritimą palikite žiede.
  4. 4. Ant jo dėkite pusę sūrio užtepėlės, kitą dalį pasilikite kitam bokšteliui.
  5. 5. Galima kelioms minutėms bokštelį dėti į šaldytuvą, kad šiek tiek sutvirtėtų. Tik reikia atsiminti, kuo duona ilgiau stovės, tuo ji bus drėgnesnė.
  6. 6. Užkandį atsargiai išstumkite ir perkelkite ant lėkštutės.
  7. 7. Ant viršaus dėkite ikrus, lašišą. Puoškite krapų šakelėmis. Skanaus.
  8. patiekti užkandžių bokšteliai su lašiša ir ikrais

Atsiliepimai

Tortilijų suktinukai su mėsos ir daržovių įdaru
(1)
Grissini duonos lazdelės su Parmezanu
(3)
Traškios cukinijų lazdelės orkaitėje
(13)