"Dijon" garstyčios: 1 valgomojo šaukšto (arba kitokios geltonosios garstyčios)
česnako milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių išverdame vištieną pasūdytame vandenyje (verdame, nuo vandens užvirimo, maždaug 15-20 minučių), atvėsiname bei suplėšome dviem šakutėmis.
2. Tuomet sumaišome jogurtą, garstyčias, česnako miltelius, maltus pipirus bei druską.
3. Tada į dubenį sudedame vištieną, perpus perpjautas vynuoges, supjaustytus salierus, migdolų plokšteles bei padažą, viską gerai išmaišome.
4. Po to salotų lapus kruopščiai nuplauname bei nusausiname, Į lapų laivelius sudedame vištienos įdarą. Patiekiame ir skanaujame!
Atsiliepimai