1. Pirmiausia nusiskutame bulves bei jas susipjaustome plonais pailgais šiaudeliais (tarsi fri bulvytes). Apibarstome mėgiamais prieskoniais, sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą bei dedame į orkaitę (skardoje sudedame vienu sluoksniu, kad nesukibtų). Aš pati gardinau bulves džiovintais čiobreliais, baziliku, pipirais bei druska.
2. Per tą laiką, kol bulvės "deginasi" orkaitėje, galite užsiimti vištienos gaminimu. Vištienos filė supjaustome pailgais plonais gabaliukais. Sudedame į įkaitintą keptuvę, kurioje jau savo kvapą skleidė aliejuje kepinamas česnakas. Kol mėsa, papipirinta bei truputį padruskinta, skrunda - morkas ir papriką supjaustome taip pat pailgais šiaudeliais. Šiuos, mėsai bebaigiant kepti, sudedame į keptuvę. Paskutinis etapas - saldžiarūgštis užpilas: medų, citrinos sultis, sojų padažą bei kukurūzų krakmolą sumaišome. Ji bebaigiant viską kepti užpilame ant vištienos su daržovėmis ir minutę kitą pakaitiname, kad sutirštėtų masė.
3. Galiausiai ant iškeptų bulvių šiaudelių dedame keptuvės turinį bei apibarstome sezamo sėklomis. Patiekiame ir skanaujame!