Neseniai rodžiau kaip troškinti vištienos blauzdeles su paprastais kopūstais, morkomis ir svogūnais. O kadangi nerealiai mėgstu tokius patiekalus, kai viskas yra gaminama viename inde. Supjaustai sudedi ir pamiršti, iki tol kol iškeps. O tada jau sėdi skanauti. Tai šiandien dar vienas nuostabus variantas, kuris visada pavyksta puikiai. Jei ieškote naujų būdų kaip būtų galima pasigaminti vištieną labai skaniai, tai būtinai mėginkite šį receptą jau šiandien!
1. Pirmiausia vištienos blauzdeles pamarinuokite su druska, pipirais, vištienos prieskoniais, česnako bei paprikos milteliais. Mėsą įtrinkite ir palikite marinuotis.
2. Tuomet daržoves nulupkite. Bulves supjaustykite stambiomis skiltelėmis, morkas stambiais šiaudeliais, o kopūstą tiesiog ruoželiais.
3. Daržoves dėkite į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite vištieną.
4. Tada užpilkite vandeniu arba vištienos sultiniu. Kepimo indą uždenkite dangčiu ar folija.
5. Kepkite iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių.
6. Prieš kepimo indą atidenkite ir leiskite mėsai gražiai apskrusti.
7. Mes pasirinkome valgyti su šviežiomis daržovių salotomis, pagardintomis grietine. Juk kartais tiesiog norisi, tokio paprasto maisto. Jūs rinkitės garnyrą pagal save. Skanaus!