1. Pirmiausia į indelius su nuplautais salotų lapais dėkite pomidoriukus (jei jie labai maži, galite net nepjaustyti), nulupkite, riekelėmis supjaustykite kivį, dėkite jį prie salotų.
2. Užpilas: Sumaišykite medų su aliejumi, įpilkite acto, išsukite, kol susidaro vientisa masė. Nulupkite greipfrutą, išspauskite maždaug du šaukštus jo sulčių. Minkštimą susmulkinkite bei dėkite į masę. Įpilkite citrinos sulčių, dėkite susmulkintų migdolų, imbiero, paprikos, išmaišykite padažą. Apliekite juo salotas.
3. Kalakutieną nuplaukite po tekančiu vandeniu, apvoliokite paukštienos prieskoniuose bei sezamo sėklose. Tada tefloninėje keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą riešutų aliejaus (galima naudoti ir kitokį) ir apkepkite kalakutieną. Karštą iškepusią kalakutieną dėkite ant salotų, supilkite likusį padažą (nebūtinai visą, galima pilti pagal savo skonį). Skanaukite!