1. Iš pradžių krevetes pagardiname maltomis paprikomis, žolelėmis bei aliejumi. Išmaišome bei suveriame ant medinių iešmelių.
2. Tuomet sausoje keptuvėje pakepiname susmulkintus riešutus bei atidedame į šoną.
3. Tada įpilame į keptuvę aliejaus bei sudedame medinius iešmelius su krevetėmis. Kepame iš abiejų pusių po maždaug 60 sekundžių. Išimame iš keptuvės bei atidedame į šoną.
4. Po to iš vyšnių išimame kauliukus. Į keptuvę kur kepė krevetės sudedame vyšnias bei rudąjį cukrų ir pakaitiname kelias minutes. Išimame vyšnias iš keptuvės. Susidariusį padažą supilame į dubenėlį bei sumaišome su actu, garstyčiomis ir dviem šaukštais aliejaus.
5. Paskui į lėkštę dedame gražgarstes, ant viršaus sudedame vyšnias, krevečių iešmelius, beriame riešutus bei apšlakstome padažu. Patiekiame ir skanaujame!
6. Pastebėjimas: Šiose salotose vyšnios idealiai derėjo su krevetėmis, jų man buvo vis mažai ir mažai, norėjosi dar ir dar... Rekomenduoju!
7. Rekomendacija: Daugiau salotų su krevetėmis receptų rasite: Salotos su krevetėmis.