Salotos su tunu pagal Andželiką

2018-10-07 Autorius Andželikos virtuvėlė

Salotos su tunu pagal Andželiką

Ingredientai

    Užpilui:
    • citrinos sultys
    • aliejus
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių tuną nuvarviname, išskirstomės šakutės pagalba. Tada sūrį bei daržoves supjaustome, sudedame į stiklines sluoksniais, užpilame užpilu (sumaišome visus nurodytus ingredientus tarpusavyje), papuošiame supjaustytu kiaušiniu bei petražolės šakele.
  2. 2. Galiausiai, prieš valgant, sumaišome. Mėgaujamės!
Paprastas tuno ir varškės pyragas
(1)
Tuno pyragas su obuoliais
(1)
Makaronai su tunu ir šparaginėmis pupelėmis sveikai
(1)
Tuno sashimi (sašimi)
(1)
Tartaro padažas
(1)
Kreminiai pilno grūdo makaronai su tunu
(1)