2. Sudedame svogūną ir česnaką į karštą keptuvę su alyvuogių aliejumi suberiame cinamoną ir troškiname maždaug 5 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies.
3. Susmulkiname pomidorus ir sudedame į keptuvę, sudedame tuną, vandenį, druską bei pipirus. Troškiname maždaug 10 minučių keptuvėje.
4. Supilame grietinėlę ir bazilikus, pagardiname druska bei pipirais. Patroškiname maždaug 5 minutes.
5. Per tą laiką, išverdame makaronus pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės.
6. Kai jau makaronai išvirti, sudedame į lėkštę, užpilame tuno padažą ant viršaus, užlašiname šviežių citrinų sulčių ir pabarstome parmezano sūrio. Patiekiame ir skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai.