cukrus su cinamonu: pabarstymui (naudota Dansukker)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sviestą išsukame su cukrumi, po vieną įmušame kiaušinius. Įlašiname vanilės esencijos. Masė turi gautis puri. Suberiame miltus bei išminkome tešlą.
2. Tuomet paruoštą tešlą iškočiojame maždaug 5-6 milimetrų storio sluoksniu, supjaustome įstrižai, maždaug 4 centimetrų pločio juostomis, o iš tų juostų padarome rombo formos sausainius (žiūrėkite nuotrauką pateiktą žemiau, kaip tai atrodo). Paviršių patepame kiaušinio plakiniu, pabarstome cukrumi bei cinamonu.
3. Sudedame į skardą išklotą su kepimo popieriumi bei kepame iki 230-240 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, apie 10-12 minučių. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.