Bekepant amerikietiškus sausainius būtina turėti omenyje keletą dalykų. Amerikietiškų sausainių tikrai nereikia perkepti. Užtenka kepti tiek, kiek yra nurodyta recepte, po to tik ištraukti iš orkaitės sausainiai bus itin minkšti, bet paskui vėsdami jie sustings, vidus išliks minkštas, o krašteliai išorėje bus lengvai traškūs. Jei sausainius perkepsite, atvėsę sausainiai bus itin trapūs. Aišku, priklauso, kokius sausainius labiausiai mėgstate. Bet tikrieji amerikietiški sausainiai yra būtent tokie, kokius apibūdinau – minkšti viduje, su vos vos traškiais krašteliais išorėje. Taip pat sausainiams rekomenduotina yra naudoti kuo smulkesnį cukrų, nes jis bekepant greitai išsilydo bei nepalieka cukraus granulių sausainiuose.
Rasa
Atsakyti
Eva
Atsakyti
Simona
Atsakyti
Saule
Atsakyti