1. Iš pradžių šiek tiek pašildykite pieną. Aguonas nuplikinkite karštu užvirusiu vandeniu, palaikykite bei perkoškite.
2. Tuomet minkštą sviestą išsukite su cukrumi, sudėkite varškę bei išplakite. Man pačiai pasirodė masė per tiršta, todėl aš įdėjau du gerus šaukštus grietinės (žiūrėkite pagal savo masę).
3. Sudėkite citrinos žievelę, aguonas bei gerai išmaišykite.
4. Tada imkite formą, kurioje darysite pyragą bei išklokite ją su maistine plėvele. Sausainius mirkykite piene bei dėkite sluoksniu vienas prie kito. Mano pagrindas gavosi iš 20 sausainių (5x4).
5. Išdėliokite pirmą sluoksnį bei sutepkite varškės kremu. Vėliau antras, trečias ir viršuje turi būti kremas.
6. Po to dėkite į šaldytuvą, kad kremas sustingtų bei sausainiai suminkštėtų. Palaikyte šaldytuve bent jau 2 valandas (bet rekomenduotina ilgėliau). Papuoškite pagal savo fantaziją ir norus. Skanaukite!
Virga
Atsakyti
Grazina
Atsakyti
Darius
Atsakyti
undefined
Robis
Silvija
Atsakyti
Robis
undefined
Atsakyti
Vida
Atsakyti
Laura
Atsakyti
Virg
Atsakyti