Silkė su porais ir obuoliais

2020-04-29 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Silkė su porais ir obuoliais
Nežinau kaip pas Jus, bet mūsų šeimoje silkė yra labai mėgstama. Atrodo, kad galėtume ją valgyti ir valgyti, tačiau tie patys skoniai atsibosta, todėl nuolatos su ja eksperimentuojame. Šį kartą gaivus silkės variantas, su porais ir obuoliais. Skanumėlis neišpasakytas!

Ingredientai

    • silkės filė: 2
    • porai: 1
    • obuoliai: 2
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: šlakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai obuolius nulupkite ir supjaustykite plonais gabaliukais (mums labiau šitaip patinka, nei tarkuoti obuoliai).
  2. 2. Apšlakstykite obuolius citrinų sultimis.
  3. 3. Tuomet porą supjaustykite žiedais.
  4. poras supjaustytas žiedais
  5. 4. Obuolius ir porą išmaišykite su majonezu.
  6. 5. Prie pagardo šalia patiekite supjaustytas silkės filė juosteles. Skanaukite!