1. Iš pradžių juodą duoną (200 gramų) susmulkiname trintuvu su česnako skiltele bei išmaišome su tirpintu sviestu (50 gramų). Gauta masa gerai apspaudžiame tortinės dugną bei įdedame į šaldytuvą stingti.
2. Tuomet želatiną ištirpiname šiltame vandenyje. Silkės filė susmulkiname kubeliais. Svogūną sukapojame bei sumaišome su silke, dedame grietinę, kreminį sūrį ir prieskonius.
3. Tada atšalusią želatiną supilame bei viską gerai išmaišome. Pusę gautos masės supilame ant sustingusios duonos pagrindo bei dedame į šaldytuvą sustingti. Iš likusių duonos pagrindo produktų pasidarome vėl tą pačią masę bei susluoksniuoti ant silkės masės sluoksnio, dedame į šaldytuvą sustingti.
4. Po to ant sustingusios duonos sluoksnio supilame likusią silkės masę bei dedame viska į šaldytuvą stingti.
5. Galiausiai, prieš patiekdamos papuošiame žalumynais. Mėgaujamės!