Jau senokai buvau ką nors gaminusi iš silkės. Na, toks ir gaminimas iš silkės, praktiškai tereikia paruošti padažą ar kokį pagardą ir supjaustyti silkės file. Tačiau šį kartą norėjau pagaminti silkę kiek kitaip, neįprastai. Tad jei nuspręsite išmėginti mano receptą – turėkite kantrybės 🙂 Gaminant pagal šį receptą silkės reikės palaukti kelias dienas. Tikrai taip, gerai perskaitėte – kelias dienas. Taip yra dėl to, jog padažas turi pastovėti šaldytuve, ingredientai turi susijungti tarpusavyje ir po to silkei reikia “susidraugauti“ su padažu. Silkės tikrai verta palaukti, nes skonis 10 balų (įtiks ir išrankiausiems gurmanams!). Tokia silkė labai tinka šventėms, nes patogu pasiruošti iš anksto (prieš dieną ar dvi) ir taip sutaupyti laiko.
Atsakinėjama į Komentarą