Kartais net neturint daug laiko įmanoma pasigaminti išties skanių, maistingų patiekalų. Būtent tokia ir buvo mano šios dienos vakariene. Didžiąją dalį darbo už mane atliko orkaitė. Labai mėgstu, kai mano lėkštėje būna daug skirtingų spalvų ir skonių. Pirmenybę visada teikiu žaliai spalvai, nes šios spalvos daržovės yra pačios naudingiausios mūsų organizmui.
Lašišą aš stengiuosi pirkti brangesnę, stengiuosi rinktis jūrinę lašišą iš Norvegijos. Aš galvoju, kad geriau suvalgyti mažesnį kiekį kokybiškesnio produkto, nei valgyti nenaudingą, kenksmingą maistą už pigesnę kainą.
Šį patiekalą paruošite labai greitai ir paprastai. Lašišą kepiau orkaitėje. Iškepusi česnakinė-citrininė lašiša su bulvėmis ir daržovėmis buvo ypač lengvo, malonaus skonio. Tad pasigaminam!