Keptuvėje keptas lašišos šašlykas su medumi ir sojų padažu

2020-03-25 Autorius oSkanu.lt

Keptuvėje keptas lašišos šašlykas su medumi ir sojų padažu
Esu tikra, kad pamilsite tokį lašišos paruošimo būdą. Vos 5 ingredientai ir karališki pietūs ar vakarienė jau paruošti!

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia keptuvėje ant lengvos ugnies pakaitiname sojų padažą su medumi ir smulkiai supjaustytą nuo sėklų atskirtą aitrųjį pipirą. Atvėsiname.
  2. 2. Lašišos file supjaustome gabaliukais ir apliejame pasiruoštu atvėsusiu marinatu.
  3. 3. Paliekame maždaug pusvalandį pasimarinuoti.
  4. 4. Po to lašišos gabaliukus sumauname ant iešmelių, dedame į įkaitusia keptuvę su sviestu.
  5. 5. Kepame po 5 minutes iš kiekvienos puses. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo lašišos gabaliukų dydžio.
  6. 6. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  7. patiektas lašišos šašlykas su garnyru
  8. 7. Patarimas: Aitriojo pipiro galite ir visai nenaudoti.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Teriyaki lašišos dubenėlis
(1)
Lašiša ryšulėlyje su brokolių kuskusu
(1)
Rūkytos lašišos tartaras su avokadais
(2)
Rudųjų ryžių ir lašišos salotos
(1)
Lašišos tartaras su avokadu ir mangu
(1)