Autorius apie receptą
Toks karštas troškintų daržovių garnyras labai tinka ne tik prie vištienos, bet ir prie žuvies arba lašišos patiekalų. Nors man asmeniškai jį labai skanu valgyti ir vieną! Tenka pripažinti, kad dažniausiai mano pačios garnyras būna kokios šviežios daržovės arba salotos. Todėl šį kartą norėjau sugalvoti ką nors įdomesnio.
Savo karštą garnyrą pagaminau iš morkų, cukinijos, konservuotų kukurūzų, šviežių krapų ir šiek tiek pomidorų padažo. Viską patroškinau, kol daržovės suminkštėjo. Garnyrą patiekiau dar šiltą.
Gamindama naudojau tarką, kuri skirta tarkuoti šiaudeliams. Itin patogu šitaip pjaustyti daržoves.
Iškepusios daržovės privalo būti suminkštėjusios, bet dar gerai išlaikančios savo formą. Taip pat galite kepti kiek trumpiau, jei norisi, kad jos būtų traškios. Einame gaminti!
Atsiliepimai