1. Iš pradžių vištienos sparnelius pagardinkite druska, pipirais ir vištienos prieskoniais, įspauskite dvi skilteles česnako, palikite mažiausiai kelias valandas pasimarinuoti.
2. Po to sparnelius sudėkite į kepimo indą, pilkite stiklinę vandens bei keletą šaukštų aliejaus. Kepkite kol vištienos sparneliai iškeps. Nupilkite vandenį bei dėkite kepimo indą atgal į orkaitę. Toliau kepkite, kol sparneliai gerai apskrus.
3. Paskui indelyje sumaišykite soją su medumi. Apskrudusius vištos sparnelius aptepkite sojos/medaus padažu, ant viršaus užspauskite likusį česnaką bei kepkite dar maždaug 5 minutes. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Sparneliai gaunasi lipnūs bei nepakartojamai gardūs !
5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos sparnelių rasite: Vištienos sparneliai.