Be galo gardu, paprasta ir nesudėtingai pagaminama. Tikrai fantastiški lašišos kotletai su nuostabiu grietinėlės ir špinatų padažu. Labai rekomenduoju išmėginti, nes tikrai norėsis gaminti ne vieną kartą.
Aš gamindama kartais perku šaldytą Totorišką lašišų mėsą, pakuotėse būna 500 gramų, bet puikiai tinka ir kiaulienos faršas - tada sunaudoju maždaug 600 gramų. Kai jau dėsite džiūvėsėlių - nepadauginame, geriau atšildžius lašišą, stipriau nuspaudžiame atsiradusį skystį. Tokiu atveju užtenka trijų šaukštų džiūvėsėlių (kartais pavyksta išsukti ir su dviem). Bet, jei įdėsite kiek ir priklauso, tikrai nesugadinsite patiekalo. Jei pirksite Totorišką lašišų mėsą, teks prieš gaminant ją šiek tiek pasmulkinti peiliu.