Sluoksniuotos tešlos ir dešrelių užkandis

Ingredientai

    • sluoksniuota tešla
    • dešrelės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia iš sluoksniuotos tešlos išpjaukite nedidelio skersmens apskritimus. Tada dešreles supjaustykite riekelėmis.
  2. 2. Tuomet užmaukite ant medinių krapštukų bei kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje kol tešla bus gražios auksinės spalvos. Patiekite ir skanaukite!
  3. 3. Pastebėjimas: Šis užkandis labai patiko ir man ir vaikams ir vyrui. Būtinai dar kartosiu ateityje ne vieną kartą. Lengvai pagaminama, gražu bei gardu.
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vieno kąsnio užkandžių receptų rasite: Vieno kąsnio užkandžiai.

Atsakinėjama į Komentarą

Bruschetta su pomidorais ir nduja
(1)
Krabų lazdelės purioje tešloje
(1)
Traškios duonelės su tepamuoju sūreliu
(2)