Sluoksniuotos tešlos mini picos

2017-10-17 Autorius Enrikos receptai

Sluoksniuotos tešlos mini picos

Ingredientai

    • sluoksniuota bemielė tešla
    • pomidorų padažas
    • šoninė
    • sūris
    • pievagrybiai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje sluoksniuotą tešlą iškočiokite ir aptepkite ją su pomidorų padažu.
  2. 2. Tuomet užbarstykite su sūriu, apdėliokite su šonine ir pievagrybiais.
  3. 3. Galiausiai dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros bei kepkite maždaug 15 minučių, kol viršus gražiai apskrus. Skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau mini picų receptų rasite: Mini picos.

Atsiliepimai

Klasikinė pica su kumpiu ir sūriu
(6)
Makaronų pica
(3)
Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais
(3)
Pica su malta mėsa ir grybais
(1)
Netradicinė pica su lavašu
(7)