Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su uogiene tikrai nėra joks virtuvės šedevras, bet kai paskambina į duris visai nelaukti ir netikėti svečiai - nuostabi išeitis. Žinoma, tam tik reikės savo šaldymo kameroje turėti šaldytos tešlos, o spintelėje - mėgstamos uogienės. Aišku, tokie pyragaičiai labai tinka ir ryte prie savo mėgstamos kavos ar arbatos puodelio! ;)
Šiems greitiems pyragėliams aš visada naudoju paruoštą sluoksniuotą mielinę tešlą (tai yra pirktinę). Esu bandžiusi ir nemielinę, bet galiu garantuoti, kad su mieline bandelės gavosi daug skaniau.
Uogienę aš rinkausi aviečių. Tai nuostabus miško ir vasaros aromatas. Kokį įdarą dar galite sugalvoti? Galite rinktis šokoladą, cinamoną, obuolius. Pasukame galvą. Galų gale, viskas priklauso nuo to, ką turite po savo ranka.
Justas
Atsakyti
Nomeda
Atsakyti