Visi mėgstantys šokoladą tikriausiai jau žino, koks skanus šis lavos desertukas - pyragėlis skystu vidumi. O kas dar nemėginote, tai šiandien yra puiki diena tai padaryti, nes desertas tikrai labai skanus. Vienintelis tikrai ginčytinas klausimas - kiek gi laiko ir iki kokios konsistencijos reikia kepti? Šių pyragėlių pagrindinė mintis tokia - kadangi į tešlą dedamas labai nedidelis kiekis miltų, iš išorės jie labai gražiai apkepa, o viduje turi likti skysti, tai yra primenantys karštą šokoladą. Aš savo pyragėlius kepiau lygiai 10 minučių. Originaliame recepte juos rekomenduojama kepti 8 minutes, bet yra kepančių ir dar trumpiau - iš savo draugių girdėjau, kaip jų pyragėliai ištižo svečių akivaizdoje arba tešla viduje netgi nesušilo... Žodžiu, aš balsuoju už tai, kad kepti 10 minučių ir jaustis saugiai. :)
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 2 pyragėliai.