Šparaginės pupelės įvairiose mišrainėse žiemai išlaiko savo kietumą ir itin tinka prie įvairiausių daržovių bei
grybų.
Mes ganėtinai dažnai vienu metu prisigaminame kelių rūšių šparaginių pupelių mišrainių. Tai, žinoma, žinoma kiek daugiau laiko, bet didesnis skonių pasirinkimas žiemos sezonu atsiperka su kaupu.
Beveik visose šparaginių pupelių mišrainėse yra naudojami svogūnai. Svogūnai kažkiek mėgsta parūgti, tad juos stipriai apkepkite atskirame inde.
Itin gerai prie šparaginių pupelių dera grybai, pvz.
voveraitės arba kalpokai (raukšlėtasis gudukas). Ši šparaginių pupelių mišrainė būna nekošinė, idealiai tinka kaip
garnyras.
Super tinka šparaginių pupelių mišrainėse morkos, jos priduoda dar daugiau skonio.
Atsakinėjama į Komentarą