Sūrio spurgos su jalapenu

2020-05-14 Autorius Kulinare.lt

Sūrio spurgos su jalapenu
Labai pamėgau tokias sūrio spurgas... tikras skanumėlis!

Ingredientai

    • kreminis sūris: 220 gramų
    • tarkuotas sūris: 2 puodelių
    • smulkinti jalapeno pipirai: 1 puodelio
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • džiūvėsėliai: 2 puodelių
    • kiaušiniai: 4
    • vanduo: 1 puodelio
    • aliejus: 2 puodelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į dubenį sudėkite jalapeno pipirus, kreminį sūrį, druską ir sutarkuotą sūrį.
  2. 2. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  3. 3. Tada, naudodami nedidelį ledų samtelį padarome iš tešlos nedidelius rutuliukus ir sudedame ant kepimo popieriumi padengto paviršiaus.
  4. 4. Į vieną dubenį suberiame džiūvėsėlius, o į kitame išplakame kiaušinius su vandeniu.
  5. 5. Imame kiekvieną rutuliuką ir pamirkome kiaušinyje.
  6. 6. Paskui gerai gerai išvoliojame džiūvėsėliuose.
  7. 7. Tą patį atliekame su visais gabaliukais.
  8. 8. Tada didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų
  9. 9. Dedame po 1-2 rutuliukus į aliejų ir kepame (jeigu jums patogu, galima vienu metu sudėti ir daugiau).
  10. 10. Kad kepant sūris neišbėgtų ir išlaikytų savo apvalią formą, spurgyčių geriau nevartome pradžioje, o tiesiog šaukštu dailiai apipilame aliejumi.
  11. 11. Iškeptas spurgytes dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingą riebalų perteklių.
  12. 12. Patiekti galite su kečupu arba česnakiniu padažu. Skanaus!
  13. 13. Rekomendacija: Daugiau sūrio spurgų receptų rasite: Sūrio spurgų receptai.
Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)
Keptuvėje kepti kalmarų žiedai su česnakiniu padažu
(1)
Traškūs kalmarų žiedai su padažu
(10)
Lipnūs vištienos petukai
(3)
Arancini receptas - risotto ryžių rutuliukai su sūriu
(1)