Šventinis užkandžių iešmelių vainikas – tikras skonio ir spalvų festivalis. Kiekvienas vėrinukas derina švelnią mini mocarelos tekstūrą, pikantiškus marinuotus pievagrybius ir agurkėlius, lengvai aštrius marinuotus svogūnėlius bei sultingus vyšninius pomidorus. Sūrio mėgėjams patiks subtilus Gouda sūris, o vytintas kumpis ir saliami suteikia turtingo skonio. Alyvuogės prideda Viduržemio jūros virtuvės natų, o baziliko lapeliai viską papildo gaiviu aromatu. Šie vėrinukai – elegantiškas ir praktiškas pasirinkimas bet kuriai šventei ar užkandžių stalui.
Redaktorės Vaidos komentaras - labai universalus užkandis, kuriam paruošti galite naudoti ingredientus pagal savo ar savo svečių skonį. Naudokitės žemiau pasiūlytais variantais arba sukurkite kažką naujo. Naudokite skirtingų spalvų ingredientus, taip gausite vizualiai patrauklų užkandį.
Tokį užkandį galima paruošti iš anksto, tik reikėtų laikyti ten, kur nėra ypatingai šilta.