Tiesiog tikras vasaros atradimas! Aš pati asmeniškai užpyliau su karštu vandeniu ir taip paraugti agurkai buvo tinkami valgyti po vienos paros. Jeigu ketinate valgyti tik po kelių dienų, tuomet vandens kaitinti nėra būtina.
Ingredientai
agurkai: 10
krapai: kuokštelio
česnakas: 6 skiltelių
druska: 2 valgomųjų šaukštų
karštas vanduo: 2 litrų
vyšnių ir/arba serbentų lapai: 1 didelės saujos
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių druską ištirpiname karštame vandenyje. Geriausia proporcija būtų vienas šaukštas druskos vienam litrui vandens.
2. Tada česnako skilteles nulupame ir truputį sutriname (tai yra suplojame plačiu peiliu).
3. Tuomet į dubenį arba kibirėlį dedame truputį serbentų/vyšnių lapų, krapų, česnakų ir sluoksnį agurkų.
4. Paskui vėl dedame lapų, krapų, česnako ir taip kol išdėliojame visus agurkus.
Vida
Atsakyti
Artūras
Gražina
Atsakyti
Rūta
Juzė
Imsre
Atsakyti
...
Atsakyti