Šis sotus ir gardus ryžių patiekalas su dešrelėmis ir pomidorų padažu yra greitai paruošiamas bei puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Švelniai apkepinti valgomieji svogūnėliai ir keptos dešrelės suteikia patiekalui šilto skonio ir subtilaus aromato, o pomidorų padažas suteikia malonios rūgštelės ir šiek tiek saldumo. Šį patiekalą papildo ryžių lengvumas bei traškūs marinuoti agurkėliai, kurie suteikia šviežumo ir išryškina visus patiekalo skonius.
Redaktorės Vaidos komentaras - greita ir paprasta improvizacija plovo tema. Pasirinkite savo mėgstamiausias dešreles, čia tiks tiek šviežios (tik tokias prieš kepant reikėtų apvirti, kad laikytų savo formą), tiek pieniškos ar rūkytos. Jeigu norisi kiek stipresnio pomidorų skonio, galima įmaišyti šaukštą pomidorų pastos.