Tiršta faršo ir daržovių sriuba

Ingredientai

    • česnakai: 3 skiltelės
    • konservuoti pomidorai: 1 skardinė
    • svogūnai: 1
    • bulvės: 5
    • džiovintas bazilikas: 1 arbatinis šaukštelis
    • sultinys: 2 litrai
    • morkos: 2
    • poro: 1/2
    • faršas: 400 gramų
    • paprikos: 1/2 geltoniosios

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sultinį užvirinkime, į jį sudėkime nuskustas bei supjaustytas kubeliais bulves. Morkas, porą, svogūną bei paprikas susmulkinkime, apkepkime keptuvėje ir supilkime į sriubą.
  2. 2. Tuomet faršą dėkime į keptuvę, sudėkime susmulkintą česnaką, kai mėsa apkeps, supilkime konservuotus pomidorus, troškinkime, kol pomidorai ištiš. Galiausiai troškintą faršą/pomidorus supilkime į sriubą ir pavirkime dar apie 15 minučių, sriubą pagardinkime druska ir bazilikais. Gaunasi labai skani daržovių sriuba.

Atsiliepimai

Dilgėlių sriuba
(3)
Šviežių žirnių sriuba
(5)
Trinta kreminė moliūgų sriuba su keptais avinžirniais
(2)