Traškieji vištienos kukuliai su makaronais

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Traškieji vištienos kukuliai su makaronais

Ingredientai

    • Itališki lakštiniai: 200 gramų
    • malta vištiena: 300 gramų
    • kario prieskonių milteliai
    • malti juodieji pipirai
    • druska
    • svogūnai: 1 (didelis)
    • česnako skiltelės: 1 (tarkuota)
    • džiūvesėliai
    • aliejus: 500 mililitrų
    Padažui:
    • liesa grietinė: 100 mililitrų
    • druska
    • malti pipirai
    • česnakas
    • krapai
    • petražolės
    • ištirpintas pelėsinis sūris: 50 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia, užverdame vandenį makaronams bei įkaitiname puode aliejų. Kol vanduo bei aliejus kais, ganėtinai smulkiai supjaustome svogūnus, sumaišome su mėsa, česnako skiltele, įberiame prieskonių – kario, druskos ir pipirų. Mėsos kukulius šiek tiek suvilgome vandeniu bei apvoliojame džiuvėsėliuose.
  2. 2. Tada išverdame makaronus, o mėsos kukulius apkepame įkaitusiame aliejuje. Padažą paruošiame sumaišydami visus nurodytus ingredientus. Makaronus sudedame į lėkštę, užpilame padažu, kukulius nusausiname virtuviniu rankšluosčiu bei uždedame ant makaronų. Patiekiame nedelsdami. Tikras skanumėlis vištienos ir makaronų mėgėjams.
Sluoksniuotos tešlos kąsniukai su vištiena
(20)
Salotos su rūkyta vištiena, kukurūzais ir ananasais
(4)