Saldžiarūgštė vištiena, paruošta pagal šį receptą, yra švelniai traški, su medaus ir sojos padažo saldumu, subalansuotu citrinos rūgštumu ir aštresniu čili prieskoniu. Krakmolu ir miltais padengta vištiena kepama iki auksinės spalvos, o po to maišoma su skaniu padažu, kuriame medaus ir sojos derinys sukuria glazūrą. Ananasai ir žirneliai suteikia gaivumo, o sezamo sėklos prideda riešutinės tekstūros. Šis patiekalas – puikus derinys intensyvių skonių ir traškios vištienos tekstūros, puikiai tinkantis su ryžiais ar kitais garnyrais.
Redaktorės Vaidos komentaras - skaniausias toks patiekalas yra patiektas su virtais ryžiais. Taip pat gaminant galima panaudoti ir kitas daržoves, pavyzdžiui raudonąsias paprikas. Taip pat gardu įmaišyti šiek tiek anakardžių riešutų.
Atsakinėjama į Komentarą