Traškios baltagūžių kopūstų salotos su pesto majonezu ir morkomis

Autorius apie receptą

Idealiai skanios baltagūžių kopūstų salotos. Jos galite valgyti tik vienas, tiek patiekti prie įvairiausių mėsos patiekalų. Labai rekomenduoju išmėginti, nes pesto padažas jose tiko idealiai.

Ingredientai

    • baltagūžiai kopūstai: 1 mažo
    • morkos: 3
    • pjaustytos šviežios petražolės: žiupsnelio
    • kedrinės pinijos: 50 gramų
    • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
    • pesto padažas: 1,5 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į didelį dubenį sudedame plonai supjaustytą baltagūžį kopūstą, burokine tarka tarkuotas morkas, petražoles, kedrines pinijas, majonezą, pesto padažą, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišome.
  2. 2. Štai ir viskas. Patiekiame vienas arba prie mėgstamo kepsnio. Skanaus!
  3. baltagūžių kopūstų salotos su pesto majonezu ir morkomis
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.

Atsiliepimai

Vištienos salotos (mišrainė) su obuoliu
(3)
Salotos su feta ir bolivine balanda
(2)
Avinžirniai su burokėliais ir feta sūriu
(1)