Autorius apie receptą
Galvojau, galvojau ir galvojau! Šiandien aš labai noriu perkelti vasarą į savo pietų lėkštę. Ar gali būti geresnė proga tai padaryti, nei tos kelios savaitės, kai mama, atostogaudama, palieka mano pačios priežiūrai visą savo sodą ir daržą? Tikriausiai ne… Nors, tenka prisipažinti, prižiūrėtoja iš manęs tikrai bloga… O jeigu tiesiai šviesiai - gal net tragiška.
Bet šį kartą ne apie mano priežiūrą, o apie trintą vasarišką svogūnų laiškų ir žirnelių - vitaminų bombą. Prisipjoviau visą pluoštą svogūnų laiškų, krapų, šaldymo kameroje dar radau nuo praėjusios vasaros užsistovėjusių žirnelių, ant stalo pastebėjau užsilikusią imbiero šaknį. Į galvą iškart šovė prisiminimas, kad derinuką "svogūnų laiškai + imbieras" kažkur jau mačiau. Peržiūrėjau savo naršymo istoriją ir atradau straipsnį su receptu.
Įkvėpta šios svogūnų laiškų + imbiero kombinacijos pasiruošiau fantastišką sriubą tikriems aštrių pojūčių mėgėjams. Rekomenduoju nepatingėti ir kelias minutes skirti mano recepte paminėtiems sūrio traškučiams. Tai fantastiškas pagardinimas, įpučiantis daug naujų vėjų, juo labiau, užtruksite vos kelias minutes. Skanaus, vasarotojai! Ir einame gaminti!🍵🥄
Atsiliepimai