Troškinti grybai su šonine ir grietinėle

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Troškinti grybai su šonine ir grietinėle

Ingredientai

    • 200 g grybų
    • 100 g karštai rūkytos šoninės
    • svogūno
    • morkos
    • poro
    • aliejaus
    • 50 ml grietinėlės
    • šaukšto miltų
    • krapų
    • petražolių
    • prieskonių
    • pipirų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Morką sutarkuojame stambia tarka ir berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kai ji suminkštėja, dedame supjaustytą porą, pakepiname ir sudedame į dubenį.
  2. 2. Tada pačirškinkite smulkiai pjaustytą šoninę, dedame grybus ir kepame ant karštos ugnies 5-6 minutes.
  3. 3. Suverčiame į keptuvę morkas su poru, beriame miltus, viską išmaišome.
  4. 4. Galiausiai pilame grietinėlę ir dar kelias minutes pakaitinkite. Skaninkite žalumynais, prieskoniais ir druska. Skanaus.
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau grybų receptų rasite: Grybų patiekalai.

Irena

Labai skaniai gavosi:) rekomenduoju
Atsakyti
Troškinti grybai su šonine ir grietinėle
Grybų karis su daržovėmis ir kokosų pienu
(1)
Makaronai su shiitake grybais
(1)
Kiaulienos - grybų maltinukai
(11)