Troškinti grybai su šonine ir grietinėle

Ingredientai

    • 200 g grybų
    • 100 g karštai rūkytos šoninės
    • svogūno
    • morkos
    • poro
    • aliejaus
    • 50 ml grietinėlės
    • šaukšto miltų
    • krapų
    • petražolių
    • prieskonių
    • pipirų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Morką sutarkuojame stambia tarka ir berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kai ji suminkštėja, dedame supjaustytą porą, pakepiname ir sudedame į dubenį.
  2. 2. Tada pačirškinkite smulkiai pjaustytą šoninę, dedame grybus ir kepame ant karštos ugnies 5-6 minutes.
  3. 3. Suverčiame į keptuvę morkas su poru, beriame miltus, viską išmaišome.
  4. 4. Galiausiai pilame grietinėlę ir dar kelias minutes pakaitinkite. Skaninkite žalumynais, prieskoniais ir druska. Skanaus.
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau grybų receptų rasite: Grybų patiekalai.

Atsiliepimai

Irena

Labai skaniai gavosi:) rekomenduoju
Atsakyti
Troškinti grybai su šonine ir grietinėle
Gnocchi su miško grybais, špinatais ir grietinėle
(1)
Trinta šampinjonų sriuba su pienu ir grietinėle
(2)
Tiršta trinta pievagrybių sriuba su lydytu sūreliu
(1)
Tortilijos su kepintomis daržovėmis ir grybais
(1)