1. Iš pradžių keptuvėje pakaitiname aliejų bei sviestą, kol pradės čirškėti. Tuo tarpu pabarstome vištieną iš abiejų pusių su druska bei su juodaisiais pipirais. Sudedame vištieną į keptuvę bei kepame po maždaug 2-3 minutes, iš abiejų pusių, kol įgis aukso atspalvį, po to sumažiname ugnį, uždengiame ir lėtai kepame maždaug 8-10 minučių, vieną kartą apverčiame.
2. Užpilui išspaudžiame 2 šaukštus citrinos sulčių bei išplakame jas su majonezu.
3. Vos tik susmulkiname obuolius kubeliais, sumaišome juos su užpilu, taip apsaugosime kubelių spalvą. Į obuolius įmaišome susmulkintus salierus, per pusę supjaustytas vynuoges bei susmulkintus riešutus.
4. Po to sudedame salotas į lėkštes, ant jų uždedame susmulkintų keptos vištienos dar šiltų gabaliukų. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau valdorfo salotų receptų rasite: Valdorfo salotos.