paprasti sausainiai: 3 pakeliai po 180 gramų (ypač tinka mažieji „Selgos“ sausainiai)
sviestas: 200 gramų
varškė: 500 gramų
rūgštesni marmeladiniai sausainiai: 300 gramų
cukrus: 100 gramų
pienas: 100 gramų
Recepto paruošimas
1. Pradžioje sviestą išlydikite bei sumaišykite su cukrumi. Įmaišykite varškę bei pieną. Sutrupinkite sausainius bei kartu su marmelado kubeliais įmaišykite į varškės masę.
2. Tuomet kepimo formą išklokite maistine plėvele bei sukrėskite į ją sausainių ir varškės masę. Arba galite sausainių masę, sukrėstą ant maistinės plėvelės, tiesiog suvynioti (taip darėmė ir mes). Dėkite pyragą į šaldytuvą bei palaikykite jame per naktį.
3. Pastaba: Nuotraukoje pavaizduotas patiekalas gamintas iš perpus mažesnio kiekio produktų.
Atsakinėjama į Komentarą