Aš įprastai labai mėgdavau tradicinį šokoladinį tinginį, be jokių priedų - riešutų, ar juo labiau razinų. O jei gamindavau su varške - tai lygiai taip pat -tik su ja, o jau razinas apskritai iškrapštydavau lauk, kai tik valgydavau. O paragavus šį tinginį su uogomis man norėjosi jo dar ir dar gabaliuko, ir nuo stalo dingo taip pat greitai kaip ir buvo pagamintas, todėl tikrai neužtruksite. ;) ir čia privaloma dėti visus priedus - tik su varške ir sausainiais neapsieisite. :)
Pastebėjimas: Jeigu norisi, dar galima įdėti ir riešutų, aš šį kartą taip ir padariau, bet be jų man buvo skaniau, todėl prie ingredientų nenurodžiau. Taip pat vietoje šviežių uogų pasirinkau džiovintas, nes kitokių nebuvo "po ranka", bet jos irgi puikiai tiko.