2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir jame pakepame smulkiai pjaustytą svogūną, kol jis suminkštėja.
3. Tada sudedame žirnius, įpilame kelis šaukštus vandens ir uždengę patroškiname maždaug 15 minučių, padruskiname bei papipiriname.
4. Duoną paskrudiname ir supjaustome vieno kąsnio norima forma.
5. Jeigu savo virtuvėje skrudintuvo neturinte, duoną trumpai iš abiejų pusių (be riebalų) pakepame keptuvėje, kol paviršius gražiai pagelsta.
6. Tuomet troškintus žirnius su svogūnu (ši masė neturi būti išsausėjusi, geriau skystesnė) sudedame į elektrinį maisto smulkintuvą (mikserį), smulkiname, kol gausime vientisą kremą.
7. Ant apkeptos duonos dedame maždaug vieną arbatinį šaukštelį žirnių kremo, gabaliuką kumpio ir mažą riekelę sūrio. Lepinamės!