Šis desertas – tai lengvai paruošiamas, tačiau itin gardus varškės pyragas su „Lotus Biscoff“ sausainiais ir karameliniu baltyminiu pudingu. Jis ne tik patenkins smaližių poreikius, bet ir suteiks organizmui reikalingų baltymų. Be to, šiam receptui reikia vos kelių ingredientų, todėl jis puikiai tiks tiems, kurie nori greitai ir paprastai paruošti skanų desertą.
Galimos ingredientų alternatyvos:
- Liesą varškę galite pakeisti įprasta varške arba rikota.
- Vanilinį jogurtą galima keisti natūraliu jogurtu, pridėjus šiek tiek vanilės ekstrakto ar vanilinio cukraus.
- Karamelinį baltyminį pudingą galite pakeisti įprastu karameliniu pudingu arba šokoladiniu baltyminiu pudingu.
- „Lotus Biscoff“ sausainius galima pakeisti kitais karameliniais arba imbieriniais sausainiais.
Patiekalo gaminimo patarimai:
- Jei varškės masė per tiršta, įpilkite šiek tiek pieno (ne daugiau kaip 3 valgomuosius šaukštus), kad gautumėte norimą konsistenciją.
- Paruoštą desertą rekomenduojama porą valandų atšaldyti šaldytuve, kad skoniai susijungtų ir desertas sutvirtėtų.
Kalorijos:
Iš viso deserte yra apie 469 kcal. Vienoje porcijoje (jei padalinsite į 2 dalis) – apie 235 kcal.