cukraus sirupas: 1 valgomojo šaukšto (arba skystas medus / dirbtinis medus)
vanilinis cukrus: žiupsnelio (nėra būtina)
Recepto paruošimas
1. Pyragas: Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, kol masė pabals bei taps puri. Įmaišome miltus, kakava bei sodą. Supilame apelsinų sultis, aliejų, kavą, tarkuotą šokoladą bei apelsino žievelę.
2. Tuomet viską permaišiusios supilame į kepimo skardą. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Patikriname mediniu pagaliuku. Atvėsiname.
3. Kremas: Visus nurodytus ingredientus suberiame į indelį bei pašildome virš indo su verdančiu vandeniu (dugnas neturi liestis su vandeniu), kol viskas ištirps.
4. Pamaišome dar kelias minutės bei aptepame atvėsintą pyragą. Atvėsiname maždaug 30 minučių šaldytuve. Lepinamės!
Atsakinėjama į Komentarą