Vilkžuvės kepsniai grietinėlės padaže

2023-11-17 Autorius Neringos užrašai

Vilkžuvės kepsniai grietinėlės padaže
Aš visada stengiuosi įtraukti kuo daugiau žuvies į mūsų šeimos mitybą, bet štai vilkžuvė tikrai nėra labai dažnas pasirinkimas. Bet, kad jau jos atsirado mano šaldytuve, tai turėjau sugalvoti kaip ją paruošti. Ir nusprendžiau, kad "nežudysiu" žuvies skonio su daug ingredientų, tad paruošiau ją itin paprastai, bet labai skaniai - grietinėlės padaže. Buvo be galo skani vakarienė. Tikrai rekomenduoju! :) 

Ingredientai

    • vilkžuvės kepsniukai: 3
    • druska
    • žuvies prieskoniai
    • liesa grietinėlė: 400 mililitrų
    • krapai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia žuvį įtrinkite prieskoniais ir palikite porai valandų marinuotis.
  2. 2. Po to dėkite žuvį į troškintuvą ir kepkite maždaug 20 minučių.
  3. 3. Per tą laiką išsiskirs žuvies sultys, jas nupilkite.
  4. 4. Tada užpilkite grietinėle, pabarstykite krapais ir dar kepkite maždaug 10-15 minučių.
  5. 5. Patiekite ir lepinkitės!
Skumbrė perlinio kuskuso patale
(2)
Žuvies maltinukai su daržovėmis
(4)
Balta žuvis ant grybų patalo
(1)
Žuvies sumuštiniai "Fish Mac'ai"
(2)