Apie skanius žuvies kotletus svajoju jau senokai, bet vis virtuvėje neatsirasdavo tinkamos žuvies jiems kepti. Iš
lyno kepti kotletus tikrai gaila, o
karšius vyras rūkydavo. O vat
lydeka kotletams tiko kuo idealiausiai.
Tikrai nerekomenduoju parduotuvėse pirkti žuvies faršo (atsiprašau visų, jei aš nežinau kur rasti nusipirkti skanaus ir kokybiško. Parašykite komentaruose, jeigu žinote vykusį ir skanų faršą, be jokių žvynų, kaulų ir akių). Geriau jau jį aš pasiruošiu pati. Tikriausiai sunkiausias darbas šiame patiekale ir yra pasiruošti žuvį. Nuskusti, išvalyti, nupjaustyti pelekus, išrenti didžiausius kaulus ir po to žuvį sumalti. Tačiau tai atlikus, pusė darbo jau padaryta. Lieka tik iškepti kotletukus ir juos patroškinti grietinėlės padaže.