Gal daugumai ir nieko naujo, viskas itin paprastai ir seniai žinoma, bet kaip yra liaudyje sakoma: kas yra pamiršta seno, prisiminus tampa nauju. Šis receptas yra iš mano močiutės.
Tikriausiai daugelis žinome, kad žuvų patiekalai yra itin naudingi žmogaus organizmui, nes juose yra be galo daug mineralų bei žmogaus organizmui reikalingų dalykų. Žmogus privalo valgyti įvairų maistą, o žuvies bent jau keletą kartų per savaitę.
Šį kartą kepiau žuvies kotletus, manydama, kad pavyks apgauti vaikus, nes jie žuvies įprastai nevalgo, tik rūkytą lašišą, bet va... nepavyko, teko su vyru suvalgyti šiuos nesunkiai pagaminamus, tobulai minkštus žuvies kotletus, ruoštus su džiūvėsėliais.
Tiems, kas turi tų pačių problemų su vaikais (kalbu apie žuvies nevalgymą), neseniai pasakojau kaip paruošti
žuvies kotletus su morkomis, kuriuos mano vaikai valgė, o tai prilygo stebuklui!:)
Irena
Atsakyti