Kepti žuvies kepsneliai keptuvėje, tešloje su svogūnais, majonezu ir morkomis

Autorius apie receptą

Paprasti ir itin greitai paruošiami keptuvėje kepti žuvies kepsneliai, tešloje su svogūnais, majonezu ir morkomis.  Rezultatas - labai minkšti, labai sultingi ir itin skanūs kepsniukai. Šalia patiekite savo mėgstamo padažo ir pasirinktą mėgstamą garnyrą, skanūs dienos pietūs bus garantuoti. :)

Ingredientai

    • žuvies filė: 500 gramų (naudojome šaldytą)
    • kiaušiniai: 3
    • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 2-3 skiltelių
    • morkos: 1
    • miltai: 5 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai
    • krapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje žuvį supjaustykite nedideliais kubeliais (1 centimetro).
  2. 2. Svogūną smulkiai sukapokite.
  3. smulkinamas svogūnas
  4. 3. Morką sutarkuokite su burokine tarka.
  5. tarkuota morka burokine tarka
  6. 4. Česnaką susmulkinkite.
  7. 5. Tuomet viską dėkite į dubenį, sumaišykite su majonezu, įberkite druskos, pipirų, krapų bei palikite šaldytuve maždaug 2 valandoms pasimarinuoti.
  8. 6. Tada pilkite į žuvies masę išplaktus kiaušinius, berkite miltus, išmaišykite.
  9. 7. Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
  10. aliejus įkaitinamas keptuvėje
  11. 8. Šaukštu formuokite kepsnelius bei kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Jei kepsneliai juos apverčiant lūžinėja, įberiame į tešlą dar truputį miltų. Skanaus!
  12. 9. Rekomendacija: Daugiau žuvies kepsnelių receptų rasite: Žuvies kepsneliai.

Atsiliepimai

Tuno sevičė (ceviche)
(3)
Keptas vilkešeris su pomidorais
(1)
Kepta žuvis - dorada druskoje
(4)